+359884624948    Info@NewPlovdiv.com

Angeloni

Историята на Angeloni започва в средата на '30-те' Augusto Angeloni започва работа като ключар, синовете му Ermanno, Доменико и Антонио са имали намерението да започнат бизнес с ремонт на селскостопански машини.
През 1945 г., след завръщането си от Германия Ermanno е в състояние да работи с инструменти за металообработка, стругове и свредла, и оттам започва семейния бизнес на ремонт на селскостопанска техника. Тримата братя се преместват в
Cingoli (MC), считат, че най-богатият район е и с повече възможности, но след три години решават да се върнат към Montecarotto, и изграждат семейния бизнес, разположен на сегашното си място.
През 1977 г., следва обособяването на
Angeloni SNC: по това време на селскостопанския пазар се променя и вършачките биват заменени с комбайни, които са пригодени да работят в по-неудобни терени, така че Angeloni SNC произвеждат части за дисковите спирачки и хидравличните саморегулиращи се компоненти по оптимизиране на изравняването на комбайните по склоновете.
През 1994 г. текущата фабриката е разширена и се превръща в
Angeloni Srl, вида на оборудването се разширява през годините, започва развитието и разширяването на производството на челни товарачи, булдозери и предни възли за тях, както и машини за зимна поддръжка (гребла за снегорини и сол разпръсквачи).
Компанията
Angeloni е добре известна със способността си да се адаптира към постоянно търсене към индустрията. Техническата компетентност на Fausto Angeloni, другият текущ акционер, допринася през годините за разработване на иновативен дизайн, съчетан с точност от занаята, който позволява Angeloni Srl да получи престижната награда за Technical Innovation 2008г с иновативен метод за машината Blue Agriculture.
Три поколения от семейството са взаимно допринесли за успеха на продукта
Angeloni на Италианския пазар и в момента се намира ръка за ръка с иновациите и нуждите на италианските и чуждестранните селскостопанските пазари. Нашите цели са да продължим с иновативното производство на машини по-надеждни и технически, отговарящи на различните видове почви, ландшафт и новите нуждите на селското стопанство; ето защо нашият технически отдел и нашите теренни проучвания са фокусирани и върху развитието на машините Blue Agriculturе.

ГалерияРазгледайте всички PDF-и на фирмата